Nieuwsoverzicht

04-03-2022

'n More is uitgebreid!

Vol trots presenteren we hierbij het nieuwe 'n More team! Vanaf maart 2022 is Thijs de Bruijn bij ons aan het werk als productieleider. Wat zijn we blij dat hij ons team komt versterken! Daarnaast is productieheld Maaike Postma sinds deze week gestart als onze nieuwe stagiaire. We gaan een volle en mooie zomer tegemoet!


22-02-2022

Prachtige premiere What ever happened to Mr Pete

Trots!! We zijn nog steeds aan het genieten van het vorig weekend vol What Ever Happened to Mr. Pete? We genieten ook van de mooie woorden van de pers. 
‘Poëtisch, ontroerend, lichtvoetig en angstaanjagend toneel over de verweesde mens, die in weerwil van wat hij zelf misschien denkt, niet alleen is.’ – Theaterkrant
 
‘Acteur Joep van der Geest weet Mr. Pete met weinig woorden en terugtrekkende motoriek prachtig gestalte te geven. Aan de andere kant van het oudroze gordijn zal Gillis Biesheuvel als tweede Mr. Pete vast evenveel ontroering en sympathie opwekken.’ ⭐️⭐️⭐️⭐️de Volkskrant
 
'Een hartverscheurend portret van eenzaamheid en vervreemding' ⭐️⭐️⭐️⭐️ - NRC


30-09-2021

De Bastaard (HZT) in premiere

Mooie woorden voor De Bastaard, van het publiek én de pers.
"Het is een betekenisvolle artistieke statement: het verhaal van El Kaoui blijft van hem en wordt niet ter consumptie of voor oppervlakkige empathie aan het publiek voorgeschoteld. In plaats daarvan eist hij ruimte voor poëtische abstractie op – en daarmee autonoom bestaansrecht, én als kunstenaar én als ‘bastaard’." Aldus de Theaterkrant

De Bastaard ging begin september in première in Theater De Nieuwe Vorst en tourt nu door Nederland. (en een stukje België).


30-09-2021

Waardenberg en De Jong winnen oeuvreprijs VSCD

Waardenberg en De Jong hebben de VSCD Oeuvreprijs in de wacht gesleept. De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) heeft de prijs aan Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong toegekend voor hun bijdrage aan het Nederlandse theaterlandschap. Nu het Rotterdamse theaterduo weer te zien is in het nieuwe Luxor Theater wordt duidelijk dat "hun materiaal ongevoelig blijkt voor de tand des tijds,” aldus de VSCD.

Het VSCD schreef verder: “Vanaf de jaren tachtig hebben ze het cabaret niet alleen opgeschud, maar blijvend veranderd. Het duo drijft elkaar tot grote hoogtes en extreme uitersten met fysieke acts die het stof uit menig zaal verjoeg. Ze trekken zich weinig aan van het publiek, dat soms onderdeel wordt gemaakt van de gekte, maar net zo vaak alleen ademloos toeschouwer is van hun onnavolgbare absurditeiten.”


08-10-2020

'n More bestaat 10 jaar!

Daar zaten we dan... 10 jaar geleden: met een contract en een fles champagne op een gedeeld kantoortje. Inmiddels zijn we zoveel mooie projecten, reizen, samenwerkingen, km's, bonnetjes en kinderen verder. Tijd voor taart en tijd voor feest: 10 jaar 'n More is een feit!!! 

10 jaar geleden (2010):


Feest 5 jaar (2015):


'n More 10 jaar (2020):

[ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10  volgende
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

04-03-2022

'n More is uitgebreid!

Vol trots presenteren we hierbij het nieuwe 'n More team! Vanaf maart 2022 is Thijs... lees meer


22-02-2022

Prachtige premiere What ever happened to Mr Pete

Trots!! We zijn nog steeds aan het genieten van het vorig weekend vol What Ever... lees meer


Volg ons

Facebook