Nieuwsoverzicht

23-01-2020

'n More zoekt stagiair(e) voor 2020

Ben je op zoek naar een stageplek in 2020? Heb je altijd al eens een festival of voorstelling willen produceren? Lijkt het je wat om met je laarzen in de modder te staan en er tegelijkertijd voor te zorgen dat er niet teveel geld wordt uitgegeven? Zit je in het tweede, derde of vierde jaar van een productieopleiding, of zoek je vooral naar een plek om werkervaring op te doen? Dan zoeken we jou!

 

’n More is een productiebureau uit Utrecht, opgericht door Ellen van Bunnik en Lise van den Hout. Als productiebureau werken we voor verschillende opdrachtgevers vanuit verschillende functies, zo kan je ons zien rondlopen als productieleider, projectleider, tourmanager maar ook als zakelijk leider op festivals als Oerol, Over ’t IJ en De Parade. Daarnaast werken we bij gezelschappen als YoungGangsters, Afslag Eindhoven, Waardenberg en De Jong, Touki Delphine en vele anderen.

 

Wie wat waar wanneer?

We zoeken een stagiair(e) die affiniteit heeft met theater en denkt in mogelijkheden en uitdagingen. Iemand die enthousiast is in zijn/haar werk, zin heeft om te knallen waar nodig en uiteindelijk ook kan genieten van het behaalde resultaat. We bieden je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te krijgen, maar ook een plek waar je kunt leren. Vallen en opstaan hoort er wat ons betreft bij.

 

We zoeken een stagiair(e) vanaf medio maart tot en met augustus 2020, schuiven binnen deze periodes is mogelijk. Het kan daarbij gaan om een fulltime of parttime stage. De hoogte van de stagevergoeding is onderling overeen te komen.

 

In het voorjaar van 2020 staan de onder meer de volgende projecten op de planning:

- met YoungGangsters naar Karavaan, Oerol, Festival der Aa en Over t IJ

- met Afslag Eindhoven naar Over t IJ en naar Eindhoven

- voorbereidingen van een festival en mogelijk nog producties op Down the Rabbit Hole, Welcome to the Village en Lowlands.

 

Word je enthousiast van deze vacature? Stuur ons een email met je motivatie en cv. Voor meer informatie over de projecten die we doen zie www.nmore.nl.

 

Lise van den Hout

Ellen van Bunnik

 

’n More

info@nmore.nl

 

Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

28-04-2020

Van een drukke zomer naar een lege agenda

Alweer 7 weken geleden werd ook Nederland getroffen door corona. Daar zaten we dan in de Krakeling... lees meer


19-02-2020

Aan het werk voor altvioliste Esther Apituley

Begin februari zijn we ingesprongen bij de productie Lost in Silence door Esther... lees meer


Volg ons

Facebook