Nieuwsoverzicht

28-04-2020

Van een drukke zomer naar een lege agenda

Alweer 7 weken geleden werd ook Nederland getroffen door corona. Daar zaten we dan in de Krakeling in Amsterdam. In overleg met twee programmeurs om een bezoekersprogramma voor te bereiden. Dit overleg moest 'even' onderbroken worden voor een persconferentie. Wat eerst nog het 'virus op afstand' was, is inmiddels het virus van de 1,5 meter geworden.

Eerst ging het nog over hoe jammer het was dat die ene tournee in China niet door kon gaan, nu gaat het erover wat we dit jaar nog wél kunnen doen. We blijven positief, we blijven in contact met alle gezelschappen en het lukt ons zelfs om in deze tijd af en toe een nieuwe klus binnen te halen. Maar laten we realistisch blijven: wat hadden we er naar uitgekeken om deze zomer te knallen op Oerol, draaiboeken te maken voor YoungGangsters, trailers in- en uit te laden, bij Het Nieuwe Luxor te gaan bouwen, 2 fanatastische stagiaires op te leiden, te mopperen dat we het 'zo druk hebben'... het is niet zo.

Maar dat moment gaat weer komen... we weten het zeker! Tot die tijd blijven we hopelijk gezond en kunnen we straks met een bak vol nieuwe energie en heel veel zin weer volop aan de slag.

Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

08-10-2020

'n More bestaat 10 jaar!

Daar zaten we dan... 10 jaar geleden: met een contract en een fles champagne op een gedeeld... lees meer


15-09-2020

'n More zoekt stagiair(e) voor 2021

Ben je op zoek naar een stageplek in 2021? Heb je altijd al eens een festival of voorstelling... lees meer


Volg ons

Facebook